Grenzeloos Geluid werd in 1995 opgericht door een groep radiomakers, die vonden dat mooie radioproducties nóg beter tot hun recht komen als je ze samen met anderen beluistert. Doel is de promotie van artistiek hoogstaande radiodocumentaires, hoorspelen en podcasts.

Sindsdien organiseert de stichting luisteravonden in theaters, bioscopen en musea. In een intieme setting worden daar de mooiste (fragmenten) uit binnen-en buitenlandse podcasts, radiodocumentaires en hoorspelen gedraaid. Tweemaal organiseerde Grenzeloos Geluid een groots radio/podcastfestival: in 2005 op het Westergasterrein en in 2016 in de Brakke Grond. In Amsterdam waren we ook te gast in het Rijksmuseum, De Balie en de Roode Bioscoop; samen met Katharina Smets van In The Dark Belgium traden we op in Antwerpen, Brussel, Kortrijk en Gent.

De redactie van Grenzeloos Geluid bestaat uit radio-/podcastmakers Maartje DuinTjitske Mussche, Lotte van Gaalen, Prosper de Roos en Pascal van Hulst. Producent: Lara Nuberg. Partners zijn o.a. Vlaams-Nederlands huis deBuren, de Brakke Grond, de NPO en het Mediafonds. Bestuur: Veerle Devreese (voorzitter), Eefje Blankevoort (secretaris) en Kristina Petrasova (penningmeester).