Back to All Events

Iedere Dag Verdwijnt Er Wel Iets

  • Oude Sterrewacht Kaiserstraat Leiden (map)

Een mens is opgetrokken uit herinneringen. Wie je bent is wat je door de tijd hebt opgeslagen en onthouden. Maar soms vallen er gaten in het verhaal. Bij sommigen neemt deze vergeetachtigheid de vorm aan van een ziekte en herinneringen vervagen tot er nog bitter weinig overblijven. Wie ben je dan?

 

Een luisteravond over het geheugen in de Oude Sterrewacht in Leiden. Met verhalen van Chris Bajema, René van Es en Fien Leysen, en een live uitvoering van Mijn Vader de Sterrenkijker met animaties van All Things Moving. Presentatie: Maartje Duin.

Voorstellingen om 19:15, 20:15, 21:15, 22:15 en 23:15. Kaartjes via de Nacht van Kunst en Kennis

Earlier Event: April 26
S-Town Verwerkingsborrel
Later Event: October 8
Wat de pod schaft