Back to All Events

Het Egodocument

De Brakke Grond, Amsterdam.

Ook: 28 maart 20:00 bij deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

De podcast en het egodocument vormen een innig huwelijk. Hele series wijden makers aan hun liefdesverdriet, hun overgewicht of de perikelen in hun vriendenkring. Wat is de toegevoegde waarde en wat zijn de valkuilen van het autobiografische audioverhaal?

Kom lui achterover luisteren in de Brakke Grond. Met een live uitvoering van Nyk de Vries' hoorspel Renger, een audio-essay van Katharina Smets en werk van de ultieme 'ego-documentarian' Jonathan Goldstein (WireTap, Heavyweight).

Presentatie: Katharina Smets en Maartje Duin. 

Kaartjes hier verkrijgbaar.

Een luisteravond i.s.m. In The Dark (BE), Vlaams-Nederlands huis deBuren en Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond. 

 

Earlier Event: January 31
Luistervinken
Later Event: March 30
Luisteravonden in 2017