Back to All Events

KOPKINO

 Beeld is overrated. De beste bioscoop zit tussen je oren.  Daarom organiseren Grenzeloos Geluid, theatermaker Pascal van Hulst, schrijver Tom Hofland en eigenaar van de Utrechtse Boekenbar Tim van den Hoed KOPKINO: Ontroerende, grappige en beklemmende audioverhalen in het donker. Live muziek bij kaarslicht. In de werfkelder van de Utrechtse Boekenbar.  Kaartjes kosten 7,50 inclusief je eerste drankje. Ze zijn te koop bij de Utrechtse Boekenbar of aan de deur op de avond zelf. Let wel op: het wordt een intieme avond dus er zijn zeer beperkte plaatsen beschikbaar. 

Beeld is overrated. De beste bioscoop zit tussen je oren.

Daarom organiseren Grenzeloos Geluid, theatermaker Pascal van Hulst, schrijver Tom Hofland en eigenaar van de Utrechtse Boekenbar Tim van den Hoed KOPKINO: Ontroerende, grappige en beklemmende audioverhalen in het donker. Live muziek bij kaarslicht. In de werfkelder van de Utrechtse Boekenbar.

Kaartjes kosten 7,50 inclusief je eerste drankje. Ze zijn te koop bij de Utrechtse Boekenbar of aan de deur op de avond zelf. Let wel op: het wordt een intieme avond dus er zijn zeer beperkte plaatsen beschikbaar. 

Earlier Event: December 17
Korte Golf