Back to All Events

Oorzaken festival


  • De Brakke Grond 45 Nes Amsterdam, NH, 1012 KD Netherlands (map)

Het Oorzaken Festival brengt een ode aan audioverhalen en prikkelt avontuurlijke luisteraars met boeiende, mooie en ontroerende verhalen van over de hele wereld. Je beluistert ze samen in het theater maar ook varend over de grachten, zittend op het dak en wandelend door de stad. Met o.m. Benjamen Walker (Theory of Everything / Radiotopia), Paulien Cornelisse (Echt Gebeurd), Kaitlin Prest (The Heart / Radiotopia), Chris Bajema (Man Met de Microfoon), Willem de Ridder, Marten Minkema, Prosper de Roos, audiocollectief SCHIK,Eleanor McDowall (Short Cuts / BBC). Bestel kaarten via www.brakkegrond.nl/oorzaken

De mooiste radioverhalen volgens makers en curatoren van het festival: 

Earlier Event: January 25
'Iedere dag verdwijnt er wel iets'
Later Event: October 29
Nacht van de geschiedenis