Back to All Events

'Iedere dag verdwijnt er wel iets'

  • Artevelde Campus Kantienberg 10e verdieping 66 Voetweg Gent, Vlaanderen, 9000 Belgium (map)

Een mens is opgetrokken uit herinneringen. Wie je bent is wat je door de tijd hebt opgeslagen en onthouden. Maar soms vallen er gaten in het verhaal. Bij sommigen neemt deze vergeetachtigheid de vorm aan van een ziekte en herinneringen vervagen tot er nog bitter weinig overblijven. Wie ben je dan? Deze luisteravond gaat over herinneren, met verhalen van o.a. Maartje Duin en een live luisterspel door Inne Eysermans (Amatorski) en radiomaker Katharina Smets. Presentatie: Tjitske Mussche en Katharina Smets. 

Deze avond vond eerder plaats in Antwerpen en Amsterdam en kwam tot stand met steun van deBuren

Earlier Event: December 6
Prijsuitreiking Korte Golf
Later Event: September 30
Oorzaken festival